VBGA Hulp plein


Op zoek naar?

Op zoek naar een taalmaatje of (vrijwillig) taaldocent? Of een mentor (senior arts) die het Nederlandse gezondheidsysteem kent? Of een buitenlandse arts met wie je ervaringen kunt delen?

Kun je een stageplek aanbieden als huisarts of zorginstelling aan een buitenlandse arts? Of ben je als buitenlandse arts op zoek naar een specifieke stageplek? Wil je (gebruikte) medische boeken doneren? Of wil je op een andere manier hulp bieden aan buitenlandse artsen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op het VBGA hulp plein kun je kosteloos hulp vragen of aanbieden, een initiatief van de VBGA om sneller hulp te kunnen vinden als buitenlands gediplomeerde arts of hulp te bieden aan deze groep.

Het is helemaal gratis!

VBGA probeert hier zoveel mogelijk hulpvraag en hulpaanbod bij elkaar te brengen en dat helemaal gratis! De bedoeling is dat hier, buiten vacatures als doktersassistente (luister hier hoe een buitenlands gediplomeerde arts dat heeft gedaan om meer te leren), zoveel mogelijk hulp op vrijwillige en kosteloze basis wordt aangeboden.

Controle

Alle hulpverzoeken en hulpaanbod worden vooraf gecontroleerd alvorens geplaatst en je gegevens (buiten je naam) worden afgeschermd voor bezoekers. Als iemand wil reageren, kan dat wel direct via jouw opgegeven mailadres via een afgeschermde pagina. Lekker makkelijk dus!

Wil je liever privé zoeken of hulp aanbieden als mentor/mentée?

Deze contactpagina is bedoeld om een groter publiek te bereiken. Wil jij je opgeven als mentor en liever niet met jouw naam op deze website, dan kun je je ook inschrijven als vrijwilliger en aangeven dat je mentor wilt zijn op deze pagina.

Wil jij je als mentée opgeven en heb je juist behoefte aan een meer toegespitste persoonlijke begeleiding? Dan kun je je opgeven als mentée via deze pagina.