Partner organisaties

Hieronder enkele websites van organisaties die wij kennen en die dezelfde doelgroepen dienen als de VBGA:

www.maratan.nl

Maratan is een sociale onderneming die nieuwkomers begeleidt en bemiddelt naar hun eerste baan of droombaan! Maratan heeft een netwerk van zorginstellingen en bedrijven die op zoek zijn naar tandartsen, verpleegkundigen of artsen. Actuele vacatures zijn voor tandarts(assistent)en en verpleegkundigen. Binnenkort bieden we ook mogelijkheden voor artsen, bijvoorbeeld als keuringsarts. 

www.uaf.nl

Het UAF adviseert, begeleidt en ondersteunt jaarlijks bijna vierduizend gevluchte studenten en professionals: financieel, bij hun studie(keuze) en het vinden van een baan.

www.edu4u.nl

Edu4u begeleidt studenten naar een HBO studie, een universitaire studie of een baan, passend bij de ambities en dromen van de student. 

www.h4i.nl

Zorgaanbieders die deelnemen in het netwerk Healthcare for internationals (H4i) zijn beter toegankelijk voor internationale patiënten in Nederland. Inzet van zorgprofessionals met een internationale achtergrond is hierbij een belangrijk instrument.

www.werkclub.nl

De Werkclub is een sociale onderneming. Zij supporten nieuwe Nederlanders bij het vinden én het houden van een baan in Nederland (startbaan). Dat doen ze met een intensief begeleidingstraject waarbij ‘members’ getraind worden in hard- en softskills, Nederlandse omgangsnormen en communicatie en gebruiken op de werkvloer.