Inschrijvingen BI workshop geopend

Zoals je waarschijnlijk weet, nadert de datum van onze workshop Voorbereiding BI toets. De workshop vindt plaats op zaterdag 25 september a.s. in Papendorp (omgeving Utrecht). Alle informatie over de inhoud van de workshop vind je op onze website.

Na het openen van inschrijvingen voor de leden, zijn nu de inschrijvingen voor iedereen geopend. We raden geïnteresseerden aan zich snel in te schrijven: er is altijd veel belangstelling voor de workshop en zodra de inschrijving is opengesteld, komen de aanmeldingen in hoog tempo binnen.

Omdat er nog steeds corona-beperkingen gelden, is er dit workshop plaats voor 18 deelnemers. Vanwege beperkte plaatsen geven we voorrang aan deelnemers die al de AKV-toets hebben afgerond. Als je inschrijving is goedgekeurd, krijg je de mogelijkheid om te betalen en je deelname te bevestigen.

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop!

Vergeet niet om ingelogd te zijn bij het inschrijven en de kortingscode in te voeren op het inschrijfformulier als je lid bent.

Als lid krijg je namelijk nog 5% korting op de workshop door de kortingscode ‘5%ledenkorting‘ te gebruiken bij inschrijving. Maak gebruik van dit voordeel en schrijf je meteen in om je te verzekeren van deelname! We hopen je 25 september in Papendorp te zien!