Facebook Pagina VBGA

Op 9 augustus 2017 heeft de Vereniging Buitenlands Gediplomeerde Artsen (VBGA) haar officiële Facebook pagina gelanceerd. Op deze pagina zullen regelmatig foto’s, video’s en activiteiten geplaatst worden.

VBGA volgen

De pagina is hier te vinden: https://www.facebook.com/VBGA.nl/.

Klik op ‘vind ik leuk’ of ‘like’ om op de hoogte te blijven van de activiteiten van de VBGA.

“Facebook is het perfecte medium om in contact te komen met mensen op een persoonlijke en toch professionele manier. We hopen met deze pagina meer naamsbekendheid te creëren waardoor we nog meer Buitenlands Gediplomeerde Artsen richting kunnen geven aan hun gewenste carrière door middel van het delen van de benodigde kennis die we inmiddels als vereniging hebben verzameld.”, zegt Shabnam Ghahramani, voorzitter van VBGA. “Door deze Facebook-pagina kan iedereen eenvoudig op de hoogte blijven van de vele verschillende activiteiten van onze vereniging, bijvoorbeeld workshops, huisartsen stage of andere activiteiten”.

VBGA discussie forum

De reeds bestaande Facebook groep zullen we tevens deel laten uitmaken van bovenstaande Facebook pagina. Het gebruik en de functionaliteiten van deze groep zullen echter hierdoor niet veranderen. Dit blijft, net als voorheen, het discussie platform voor onze leden.