Eerste online publieke vergadering VBGA is een feit! Lancering VBGA lidmaatschap 🥳

Eerste publieke vergadering

Vanavond was een succesvolle publieke vergadering van de VBGA via Zoom, als voorproefje op toekomstige algemene ledenvergaderingen. Deelnemers werden bijgepraat over de activiteiten en werkzaamheden die de VBGA afgelopen 1,5-2 jaar heeft verricht en tevens sprak het bestuur zich uit over projecten voor de toekomst. Enthousiaste deelnemers zorgden voor een interactief vragenrondje op het einde van de vergadering, waarbij mooie nieuwe ideëen zijn aangedragen. Het bruist van de ideëen, merkten we op!

Alleen: om onze doelen te bereiken heeft de VBGA een hoop extra handen nodig. Tijdens de vergadering maar ook nu, doen we meteen een oproep aan vrijwilligers. We zoeken bestuursleden, maar ook vrijwilligers voor verschillende commissies. Ben je geïnteresseerd om ons te helpen, bezoek dan onze vacaturepagina en kijk of er iets voor jou tussenzit. Solliciteer snel, want de VBGA gaat binnenkort beginnen met werven!

Ook kondigden we aan dat de volgende BI workshop zaterdag 25 september in de Schola Medica in Utrecht gaat plaatsvinden (als het met de corona maatregelen kan doorgaan). Inschrijvingen zijn nog niet geopend, dus hou de website en onze social media in de gaten of schrijf je in voor de workshop notificatie mailing (zie homepagina).

En niet onbelangrijk: de langverwachte lancering van het lidmaatschap is ook tijdens deze vergadering aangekondigd en uitgelegd.

Ben jij benieuwd naar de voordelen van het standaard lidmaatschap? Kijk dan op deze pagina en lees meer over de voordelen van het lidmaatschap (zoals als eerste op de hoogte zijn van evenementen zoals een BI workshop en nog meer!). Schrijf je in, profiteer zelf van de voordelen en steun hiermee ook de VBGA! Op weg naar een grote vereniging!