Diploma uitreiking

We zijn als VBGA trots op onze voorzitter!

Op 13 november 2018 heeft Shabnam haar vervolg studie in Nederland afgerond en is nu officieel Huisarts. Zoals de meesten wel zullen weten heeft zij zich tijdens haar studie ook voor 100% ingezet voor de VBGA.  Naast haar functie als voorzitter van de VBGA had zij ook een leidende rol bij alle workshops die in de afgelopen jaren georganiseerd zijn.

Alle buitenlandse artsen die nu bezig zijn met het assessment (of in de fase daarna zitten) kunnen uit dit resultaat moed putten. We horen vaak dat het moeilijk is en dat er geen kansen zijn maar Shabnam heeft laten zien dat wij dezelfde kansen hebben als studenten die hun basis opleiding in Nederland gedaan hebben.

De ceremonie

Na de opening speech door de vakgroep Huisartsengeneeskunde van het Radboud ziekenhuis werden de geslaagden 1 voor 1 naar voren geroepen. Tijdens een persoonlijk praatje door de 3e jaars begeleider werd het diploma officieel uitgereikt.

Het officiële deel van deze feestelijke dag werd afgesloten met een gezamenlijke receptie waar de feestvarkens samen met hun begeleiders en andere genodigden konden napraten en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van deze heugelijke dag.