Gratis advertentie pagina en taalscholen review pagina toegevoegd

Voor wie graag hulp zoekt of hulp wil aanbieden hebben we sinds kort een pagina waarin je zoals de format van ‘marktplaats’ een (gratis) advertentie kan plaatsen. Ook denken we dat er behoefte is aan een beoordelingswebsite van taalscholen, wat ons dus op het idee bracht om een ‘taalscholen review’-pagina in het leven te roepen.

De bedoeling is met de advertentiepagina om hiermee mensen (denk aan docenten of zorgprofessionals) die graag hulp willen aanbieden of buitenlandse artsen die hulp zoeken, met elkaar in contact te brengen. Ook kun je op die pagina boeken doneren. Hoewel veel van jullie gebruik maken van onze facebook groep, is het toch handig voor de mensen die geen facebook gebruiken om hier hulp te kunnen vinden of zoeken. Dus zoek je naar een (vrijwillige) taaldocent, mentor, taalmaatje of iets anders: dan kun je daar gerust zoeken of zelf een advertentie plaatsen! Belangrijk: vul je telefoonnummer niet in, als je niet wilt dat het publiekelijk wordt. Je advertentie kun je ook intrekken wanneer je wilt!

De taalscholen review pagina is nu ook live met enkele bekende taalscholen. Indien je zelf graag taalscholen toegevoegd wilt zien aan het lijstje, laat het ons weten via onze contactpagina.

Ook is er voor de liefhebber een pagina ingericht met alle nieuwsartikelen en media waarin de VBGA genoemd wordt of die interessant zijn voor buitenlandse (tand)artsen. Dus wil je meer te weten komen over de assessment procedure of meer lezen over onderzoeken over buitenlandse artsen, dan zul je in deze ‘bibliotheek‘ genoeg lees- en kijkstof hebben.