Bestuur

Bestuursleden

Voorzitter: Cansu de Muijnck

Cansu de Muijnck komt uit Turkije en is in 2018 naar Nederland verhuisd voor de liefde. Zij heeft haar geneeskunde studie afgerond in 2017 aan Istanbul Universiteit Cerrahpasa Medische Faculteit.Na het afstuderen deed zij een jaar onderzoek in Acibadem Universiteit, Istanboel over robotische colorectale chirurgie. Tussen 2018-2019 deed zij onderzoek binnen Image-Guided Surgery groep van Researchlab Heelkunde in LUMC. In 2019 heeft zij de diploma erkenning assessment afgerond in Nederland. Zij heeft gewerkt als ANIOS Oogheelkunde in Langeland Ziekenhuis en als basisarts in Medicina Huisartsenpraktijk in Rotterdam.

Vanaf maart 2021 doet zij promotie onderzoek in de Oogheelkunde aan het UMC Utrecht.

Aandachtsgebieden: Post assessment zaken, website beheer, workshop, Facebook beheer, PR

voorzitter @ vbga.nl
   

Secretaris: Vlada Chernova


Vlada komt uit Oekraïne.  Zij is in 2016 afgestudeerd als basisarts aan Dnipropetrovsk medical academy in Oekraïne. Na het behalen van haar diploma is ze naar Nederland gekomen voor de liefde. Zij heeft 2 jaar als ANIOS neurologie gewerkt. Sinds 2021 is ze werkzaam als arts onderzoeker in LUMC.

Aandachtsgebieden: Post assessment zaken, workshop, Facebook & Instagram beheer, PR

E-mail: secretaris @ vbga.nl

Penningmeester: Regien van de Ven

Regien van de Ven zit sinds 2021 in het bestuur van de VBGA. Zij werkt al heel lang bij de Universiteit Utrecht waarvan bijna twintig jaar in de financiële administratie en is dol op cijfers, lijstjes en heldere overzichten.

Aandachtsgebieden: financiën, ledenadministratie.

E-mail: penningmeester @ vbga.nl
 
Algemeen bestuurslid: Rami Alfaouri

Rami komt uit Syrië en is sinds 2015 in Nederland.
Hij heeft zijn studie geneeskunde in 2011 afgerond aan de Damascus University in Syrië.
Na zijn studie geneeskunde begon hij aan de opleiding Cardiologie in 2012 en na 2 jaar moest hij zijn vaderland verlaten vanwege de burgeroorlog.
Hij heeft gewerkt als Anios cardiologie in het MCL in Leeuwarden gedurende 1,5 jaar en als ANIOS cardiologie in het Radboud UMC gedurende 15 maanden.
Per 1 oktober 2021 begint hij de opleiding tot cardioloog in het Radboud UMC.

Aandachtsgebieden: volgen nog

pr @ vbga.nl

Algemeen bestuurslid: Yasmin Mohamed

Yasmin is geboren en getogen in Nederland. Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Ankara, Turkije. Na het afstuderen in 2021 is zij aan de slag gegaan als Research Assistant aan de UMCU en inmiddels is ze bezig met het assessment procedure om als BIG-geregistreerd arts aan de slag te kunnen gaan.


Aandachtsgebieden: Post assessment zaken, workshop, PR

pr @ vbga.nl

Adviseur

Adviseur VBGA :  Paul Herfs

Even voorstellen:
Ik ben als (gast)onderzoeker verbonden aan een onderzoeksschool  van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht die zich bezighoudt met migratieonderzoek.

In 2009 ben ik aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op een onderzoek met de titel “Buitenlandse artsen in Nederland”. 

Ik was tevens projectleider van de groep auteurs die verantwoordelijk was voor de totstandkoming van het boek “Hoe zit het met staan?”.

Aandachtsgebied(en): helpt overal bij, waar nodig.

Vereniging Buitenlands Gediplomeerde Artsen

Bankrekening nummerNL28ABNA0625184165    (BIC: ABNANL2A)
K.v.K. nummer:64286258