Bestuur

Bestuursleden

Voorzitter: Cansu de Muijnck

Cansu de Muijnck komt uit Turkije en is in 2018 naar Nederland verhuisd voor de liefde. Zij heeft haar geneeskunde studie afgerond in 2017 aan Istanbul Universiteit Cerrahpasa Medische Faculteit. Na het afstuderen deed zij onderzoek in heelkunde. In 2019 heeft zij de diploma erkenning procedure afgerond in Nederland. Zij heeft 1,5 jaar gewerkt als ANIOS in verschillende specialismen. Sinds maart 2021 doet zij promotie onderzoek naar erfelijke oogziekten in het UMC Utrecht.

voorzitter@vbga.nl
   

Secretaris: Vlada Chernova


Vlada komt uit Oekraïne.  Zij is in 2016 afgestudeerd als basisarts aan Dnipropetrovsk medical academy in Oekraïne. Na het behalen van haar diploma is ze naar Nederland gekomen voor de liefde. Zij heeft 2 jaar als ANIOS neurologie gewerkt. Sinds 2021 is ze werkzaam als arts onderzoeker in LUMC.

Aandachtsgebieden: Post assessment zaken, workshop, Facebook & Instagram beheer, PR

E-mail: secretaris@vbga.nl

Penningmeester: Regien van de Ven

Regien van de Ven zit sinds 2021 in het bestuur van de VBGA. Zij werkt al heel lang bij de Universiteit Utrecht waarvan bijna twintig jaar in de financiële administratie en is dol op cijfers, lijstjes en heldere overzichten.

Aandachtsgebieden: financiën, ledenadministratie.

E-mail: penningmeester@vbga.nl
 

Algemeen bestuurslid: Yasmin Mohamed

Yasmin is geboren en getogen in Nederland. Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Ankara, Turkije. Na het afstuderen in 2021 is zij aan de slag gegaan als Research Assistant aan de UMCU en inmiddels is ze bezig met het assessment procedure om als BIG-geregistreerd arts aan de slag te kunnen gaan.


Aandachtsgebieden: Post assessment zaken, workshop, PR

pr @ vbga.nl

Algemeen bestuurslid: Ece Demirel Küçükgüzel
 
Ece komt uit Turkije. Ze heeft in 2015 haar geneeskundestudie aan de Hacettepe Universiteit, Ankara, Turkije afgerond. Ze heeft 2 jaar in Turkije gewerkt als basisarts en als AIOS Infectieziekten & Klinische Microbiologie. Ze heeft in 2021 haar onderzoek Master in Oncologie aan de Vrije Universiteit, Amsterdam afgerond. Ece is nu bezig met de assessment- procedure om als BIG-geregistreerde arts te kunnen werken.

pr @ vbga.nl
Adviseur VBGA :  Paul Herfs

Even voorstellen:
Ik ben als (gast)onderzoeker verbonden aan een onderzoeksschool  van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht die zich bezighoudt met migratieonderzoek. In 2009 ben ik aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op een onderzoek met de titel “Buitenlandse artsen in Nederland”. Ik was tevens projectleider van de groep auteurs die verantwoordelijk was voor de totstandkoming van het boek “Hoe zit het met staan?”.


Aandachtsgebied(en): helpt overal bij, waar nodig.

Vereniging Buitenlands Gediplomeerde Artsen
Bankrekening nummerNL28ABNA0625184165    (BIC: ABNANL2A)
K.v.K. nummer:64286258