Agenda VBGA

Op deze pagina staat een overzicht van de belangrijkste evenementen en overige zaken waar de VBGA mee bezig is in de komende tijd.

 

dit staat Binnenkort te gebeuren

Datum evenement Soort evenement Omschrijving
22 september 2018 Workshop De VBGA organiseert  weer een workshop ter voorbereiding op de BI-toets. Nader informatie mbt. de workshop komt medio augustus beschikbaar op onze website.
 9 oktober 2018 Voorlichting CBGV/Babel/UAF mbt. het assessment De VBGA geeft specifieke informatie op bijeenkomsten van de genoemde instanties.
15 december 2018 Jaar vergadering VBGA Het VBGA bestuur en de commissie leden komen 2 keer per jaar bij elkaar om de meest actuele zaken die er op dat moment spelen te bespreken. Verder wordt tijdens deze vergadering het jaarverslag van de VBGA besproken.
     

 

 

Heeft al plaats gevonden

Datum Evenement Soort Evenement Omschrijving
14 juli 2018 Midjaar vergadering Het VBGA bestuur en de commissie leden komen 2 keer per jaar bij elkaar om de meest actuele zaken die er op dat moment spelen te bespreken.
10 april 2018 Voorlichting CBGV/Babel/UAF mbt. het assessment De VBGA geeft specifieke informatie op bijeenkomsten van de genoemde instanties.
17 maart 2018 De 8e VBGA Workshop De VBGA organiseert  weer een workshop ter voorbereiding op de BI-toets. Nader informatie mbt. de workshop komt medio augustus beschikbaar op onze website.
12 januari 2018 Symposium Global Health Symposium Global Health studenten in het UMCG. VBGA geeft presentatie.