Webinar Psychiatrie

27 maart 2021 - 7:30 pm - 9:00 pm

De VBGA presenteert de 3e in de reeks van informatieve webinars over de Psychiatrie.

Heb jij altijd fascinatie gehad voor het menselijke psyche en  trokken mentale problemen of stoornissen altijd je interesse? Ben jij iemand die communicatief tot het diepste in een mens wil doordringen, op een prettige en natuurlijke wijze? En krijg jij energie van diepgaande gesprekken, waarin je op menselijk of mentaal leed empathisch moet kunnen reageren, maar ook een (professioneel) afstand kunt houden? Dan is het vak psychiatrie misschien wel iets voor jou!

Wil jij weten wat de werkzaamheden van een psychiater zijn en hoe de opleiding eruit ziet? En wil je tips krijgen hoe je in opleiding kunt komen tot psychiater? We laten experts aan het woord, die als buitenlands gediplomeerde artsen niet alleen ervaring hebben in de weg van ANIOS, tot AIOS en psychiater, maar ook laten we een opleider aan het woord die je alles kan vertellen over de opleiding en de voorwaarden om in opleiding te komen.

Op 27 maart van 19:30-21:00 vindt de Zoom webinar over het vak en de opleiding Psychiatrie plaats. Je kunt je nog tot 2 dagen voor de webinar inschrijven, daarna sluiten de inschrijvingen, dus wees er op tijd bij! See you there!

Gastsprekers:

Amr Halawa, ANIOS Psychiatrie
Shoaib Hoshmand, AIOS Psychiatrie
Alice Barreto, kinder psychiater
Jeroen Koning, opleider


Privacy Beleid (AVG) + verzoek om geluidsopnames webinars

Geef bij inschrijving uw expliciete goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens ten behoeve van het evenement en voor het maken van geluidsopnames als informatievoorziening voor de website. Zie onze Privacy Beleid pagina voor de precieze inhoud van uw goedkeuring.


Nog -45 dag(en) tot aan de webinar


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.