Webinar Huisartsengeneeskunde

6 maart 2021 - 7:30 pm

De VBGA presenteert de 2e in de reeks van informatieve webinars, ditmaal over de huisartsengeneeskunde.

Ben jij een arts die interesse heeft in alle specialismes en zou jij dat het liefste allemaal willen combineren? Hou jij van gevarieerde patiëntcontacten en het opbouwen van een behandelrelatie met je patiënten? Ben jij iemand die zowel als solist als in een team van artsen goed kan functioneren en beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden?

Dan is de huisartsengeneeskunde misschien wel iets voor jou! Wil je meer weten over wat het vak als huisarts nu precies inhoudt en of het iets voor jou is? Of wil je weten hoe in opleiding te komen en hoe de opleiding tot huisarts er precies uitziet? Kom dan naar deze webinar, waarin we verschillende mensen aan het woord laten, van buitenlands gediplomeerde AIOS tot huisarts, van opleider tot coördinator.

Schrijf je nu in voor de Zoom webinar van 6 maart van 19:30-21:00pm; inschrijvingen zijn tot 5 maart geopend. Prangende vragen kun je indienen via het inschrijfformulier hieronder en we proberen deze vragen voor jou te beantwoorden tijdens de webinar. Enkele dagen voor de webinar ontvang je je verdere inloggegevens. Hopelijk tot 6 maart!

Gastsprekers:

Olga Zakhrabova, AIOS huisartsengeneeskunde
Shabnam Ghahramani, huisarts en praktijkhouder
Loet Birker, huisarts opleider
Joost Dormans, coördinator werving AIOS huisartsenopleiding Maastricht
Leonie Troost, coördinator werving en selectie huisartsenopleiding Nederland

 


 

Privacy Beleid (AVG) + verzoek om geluidsopnames webinars

Geef bij inschrijving uw expliciete goedkeuring voor het opslaan van uw gegevens ten behoeve van het evenement en voor het maken van geluidsopnames als informatievoorziening voor de website. Zie onze Privacy Beleid pagina voor de precieze inhoud van uw goedkeuring.

 


 

Nog -1 dagen tot aan de webinar


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.