VBGA Webinar: Ouderengeneeskunde

12 januari 2021 - 7:30 pm

Het VBGA Post-assessment team presenteert de eerste in de reeks van  (gratis) informatieve webinars over de verschillende specialismen.

We nodigen je uit voor een informatieve webinar over het specialisme Ouderengeneeskunde op 12 Januari 2021 om 19.30-21.00 via Zoom.

Los je graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werkplek? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Dan is het specialisme ouderengeneeskunde misschien iets voor jou!

Wil je meer weten over wat het specialisme inhoudt, hoe de loopbaan  is voor een buitenlandse arts binnen het specialisme ouderengeneeskunde, wat de mogelijkheden zijn, wat je nodig hebt en wat je kan krijgen tijdens de opleiding tot specialist Ouderengeneeskunde?  Meld je aan voor deze informatieve webinar! Aanmelden kan t/m 09-01-2021.

Heb je onderwerpen of vragen die je graag beantwoord ziet in de webinar? Die kun je opgeven tijdens je reservering. Enige dagen voor de webinar ontvang je een e-mail met verdere inloggegevens voor de Zoom-meeting. Hopelijk tot dan!

Gastdocenten:
Paul Geelen, Adjunct hoofd, docent, coördinator curriculum VOSON (1e lijngeneeskunde RUMC)
Nawid Sadeqi, Specialist Ouderengeneeskunde, buitenlandse arts uit Afghanistan
Carla Molthof, Specialist Ouderengeneeskunde, opleider
Dara Pabittei, AIOS Ouderengeneeskunde.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.