Aanpassingen in VBGA bestuur

Hierbij willen we jullie op de hoogte brengen dat er binnen het VBGA bestuur een aantal wijzigingen hebben plaats gevonden.

Per 1 september 2016 is de nieuwe voorzitter van de VBGA: Shabnam Ghahramani.
Ze is 1 van de mede oprichters van de VBGA en de meesten van jullie kennen haar door haar werkzaamheden als lid van de PR commissie en de Workshop commissie. De reden voor de ze wijziging is dat de vorige voorzitter, Julissa Gomez, had aangegeven dat ze deze functie voor maximaal 2 jaar wilde bekleden. Ze wil zich nu meer concentreren op nieuwe uitdagingen. We danken Julissa uiteraard voor haar inzet en wensen haar veel succes in haar carrière!

Al iets langer geleden (per 1 juli 2016) is de verandering van onze penningmeester. Marc Stoelinga heeft Lars Dijkema opgevolgd. Op dat moment is ook een andere mede oprichter van de VBGA gestopt, te weten Carina Domingues. Carina kon vanwege haar drukke werkzaamheden niet meer de tijd vrijmaken om haar functie uit te oefenen zoals ze dat graag wilde en heeft daarom gekozen voor haar carrière. Dit is een stap die iedereen snapt en wij wensen ook Carina heel veel succes bij haaar medische vervolg opleiding!

Overzicht

Voor een actueel overzicht van de huidige bestuursleden kun je altijd kijken op deze pagina op onze website.

Opmerking

Indien je contact wil opnemen met een van onze bestuursleden, gebruik dan altijd de officiële email adressen van de betreffende functionaris. Op deze manier blijft de correspondentie beschikbaar binnen de VBGA. Wanneer je een email stuurt naar het 'prive email adres' van een bestuurder dan is een antwoord niet gegarandeerd (in geval van ziekte en/of vakantie oid.).