Webinar Huisartsengeneeskunde

De VBGA presenteert de 2e in de reeks van informatieve webinars, ditmaal over de huisartsengeneeskunde.

Ben jij een arts die interesse heeft in alle specialismes en zou jij dat het liefste allemaal willen combineren? Hou jij van gevarieerde patiëntcontacten en het opbouwen van een behandelrelatie met je patiënten? Ben jij iemand die zowel als solist als in een team van artsen goed kan functioneren en beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden?

Dan is de huisartsengeneeskunde misschien wel iets voor jou! Wil je meer weten over wat het vak als huisarts nu precies inhoudt en of het iets voor jou is? Of wil je weten hoe in opleiding te komen en hoe de opleiding tot huisarts er precies uitziet? Kom dan naar deze webinar, waarin we verschillende mensen aan het woord laten, van buitenlands gediplomeerde AIOS tot huisarts, van opleider tot coördinator.

Dit is de Zoom webinar van 6 maart van 19:30-21:00pm.

Gastsprekers:

Olga Zakhrabova, AIOS huisartsengeneeskunde
Shabnam Ghahramani, huisarts en praktijkhouder
Loet Birker, huisarts opleider
Joost Dormans, coördinator werving AIOS huisartsenopleiding Maastricht
Leonie Troost, coördinator werving en selectie huisartsenopleiding Nederland

Workshop alweer volgeboekt!

De inschrijvingen zijn weer razendsnel gegaan! Omdat we weten hoe populair de workshop is, hebben we voor degenen die de boot gemist hebben nog een 2e optie.

Er is namelijk goed nieuws: we willen online (anamnese) trainingen gaan geven als een tegemoetkoming voor degenen die een BI-toets hebben en geen plek bij de workshop hebben kunnen krijgen. Of als men extra wil oefenen naast de workshop.

“Workshop alweer volgeboekt!” verder lezen

Gratis advertentie pagina en taalscholen review pagina toegevoegd

Voor wie graag hulp zoekt of hulp wil aanbieden hebben we sinds kort een pagina waarin je zoals de format van ‘marktplaats’ een (gratis) advertentie kan plaatsen. Ook denken we dat er behoefte is aan een beoordelingswebsite van taalscholen, wat ons dus op het idee bracht om een ‘taalscholen review’-pagina in het leven te roepen.

“Gratis advertentie pagina en taalscholen review pagina toegevoegd” verder lezen